En av de største snakkisene under sommerens OL i Paris er en solid sjokolademuffins som den norske svømmeren Henrik Christiansen ble hektet på i utøverlandsbyen. Han har postet flere videoer på TikTok om den saftige muffinsen, som har gitt ham millioner av visninger og gjort ham best kjent som "The Muffin Man". En slik snakkis kan fort gjøre gjestene dine fysne på en real sjokoladebombe.
Færre allergener gir deg flere muligheter. De siste årene har det blitt stadig større fokus på matallergi og intoleranser. Dermed blir det også viktigere å sette allergenfrie og allergenreduserte alternativer på menyen. Fordelene ved å gjøre det er mange.
I en verden hvor hverdagslivet til gjestene ofte kan føles hektisk og rutinepreget, er det noe magisk med å kunne forvandle vanlige måltider til små øyeblikk av luksus. Det beste av alt? Du trenger ikke veldig dyre ingredienser for å skape "gourmetopplevelser" for gjestene dine. Med noen enkle triks kan du enkelt heve retten til nye høyder. Mulighetene er mange. Nedenfor viser vi fire kjappe ideer. Kanskje du blir inspirert til å teste ut noe nytt?
Med noen enkle grep kan du lage mat som følger kostrådene og få mer fornøyde gjester med på kjøpet.
Du trenger ikke være konditor for å bake og by på en lekker sjokoladekake. Bruker du litt tid på "å sette prikken over kaka", har du en sikker vinner. Her deler vi noen enkle tips som hjelper deg å begeistre gjestene dine, samtidig som du kan plusse på inntekten.
Serverer du for store porsjoner? Hverken gjesten, kloden eller økonomien har godt av det. Kan du fermentere? Det høres vanskeligere ut enn det er. Eller kanskje er du interessert i bedre økonomien med mersalg?
Hva kan du kombinere hummus med, og hvordan kan du servere den? Det meste faktisk. Her finner du noen av mine favoritter.
Vi nordmenn har unektelig et godt forhold til Spania. Det er da også det mest besøkte ferielandet vårt, samtidig som antallet langtidsferierende og fastboende nordmenn er høyt. Hvorfor ikke kjenne på litt spansk atmosfære i Norge?
I Frankrike, handler kunsten om å leve først og fremst om å spise godt. Tenk hvilke muligheter det er for vår bransje! Om ikke gjestene dine alltid kan reise rundt til andre land for å oppleve andres matkultur, kan jo vi bringe noe av stemningen og gleden over et godt måltid til dem!