Bilder AI artikkle HUBSPOT artikkelbildeI en verden hvor hverdagslivet til gjestene ofte kan føles hektisk og rutinepreget, er det noe magisk med å kunne forvandle vanlige måltider til små øyeblikk av luksus. Det beste av alt? Du trenger ikke veldig dyre ingredienser for å skape "gourmetopplevelser" for gjestene dine. Med noen enkle triks kan du enkelt heve retten til nye høyder. Mulighetene er mange. Nedenfor viser vi fire kjappe ideer. Kanskje du blir inspirert til å teste ut noe nytt?

Bilder AI artikkle HUBSPOT - postei1. HEI POSTEI! Gjør litt ekstra stas ut av NOE VELDIG VANLIG

Noen matvarer er slike som "alltid" er der og mange liker, uten at de egentlig gjør stort ut av seg. En god postei er et godt eksempel på et produkt med god egensmak og konsistens som lett kan kombineres med mye annet. Her kan du leke deg med alle smakskombinasjoner av surt, søtt og salt. For ikke å snakke om teksturkombinasjoner. Den myke posteien får et kjempeløft av å kombineres med noe sprøtt som for eksempel noe så enkelt som god sprøstekt løk.

Vi har selvsagt allerede lekt oss mye med våre posteier på kjøkkenet. Ta gjerne en titt på noen av ideene våre.


Bilder AI artikkle HUBSPOT quinoasalat2. Enkelt, fargerikt og kjempegodt

Det sies at 70 % av smaksopplevelsen ligger i det visuelle og det betyr at det er smart å by på fargerike retter. Det trenger ikke å være spesielt komplisert. På bildet over er det en rett basert på en frisk og gul Plantego' Quinoasalat kombinert med fristende rosa reker, snittet knallrød chili og friske grønne urter. En dæsj med frisk lime kompletterer smaksbildet.

Her kan du se Mills-kokkenes beste tips til fargerike, smakfulle og næringsrike retter:

Så enkelt kan det gjøres! Du finner enda flere ideer her.

Bilder AI artikkle HUBSPOT butterboard3. Butterboard er enkel LUKSUS

Kanskje er "smørbutten" noe av det minst spennende du har på bordet. Den er jo der kun for å brukes til brødet. Det kan enkelt gjøres om til noe ekstra med masse spennende smak om du lager et "Butterboard". Etter en god runde med pisking, er det bare å bre ut på et fat eller fjøl, og drysse over garnityr, krydder eller det du måtte ha lyst til å smaksette med. Resultatet både smaker godt og er en fryd for øyet. For å sette i gang din egen gastronomikreativitet kan du lese om 6 måter å gjøre det på her.

Bilder AI artikkle HUBSPOT kokossuppe4. Bruk noen overraskende ingredienser

En god suppe er enkelt og billig å by på. Mange er fornøyde med de vanlige variantene som tomatsuppe og blomkålsuppe. Ikke noe galt i det, men en gang i blant kan det være gøy å by på en overraskelse. Som for eksempel en kokossuppe. Denne er superenkel, og kombinert med Plantego´Quinoasalat som garnityr blir den en både mettende og velsmakende rett. Ringler du litt grønn urteolje over, drysser på noen friske urter og en klype ristede sesamfrø, ja, da byr du virkelig på en lekker porsjon med suppe. Akkurat denne er faktisk godt velprøvd på kundetreff og messer med stort hell.

Du trenger ikke å bruke en formue på dyre råvarer for å by på  litt "hverdagsluksus" til gjestene dine. Med enkle råvarer og en dose kreativitet kan du enkelt transformere helt vanlige retter til gode opplevelser og kanskje gi en dose av "small feelings of luxury" i hverdagen.

La hverdagsmaten skinne!

Meld deg på bloggen