Vi i Mills Proff Partner ønsker å bidra til å løfte serveringsbransjens kompetanse ved å by på inspirasjon og smarte knep til dere med mat som yrke. Og vi tror at vi blir best sammen! Siden vi startet bloggen "Kokkeknep" har vi presentert en ny kokk hver måned. Alle har bidratt raust med sine erfaringer, betrakninger og gode historier fra sin kjøkkenkarriere. Ikke minst har de bydd på en oppskrift fra sitt kjøkken. Det er ikke alltid så lett å huske alt, så vi har tillatt oss å plukke ut 5 kokkeknep som er verdt å merke seg.
Vi i Mills Proff Partner ønsker å bidra til å løfte serveringsbransjens kompetanse ved å by på inspirasjon og smarte knep til dem med mat som yrke. Og vi tror at vi blir best sammen! Derfor presenterer vi hver måned en engasjert og dyktig matfaglig person som gjerne deler av sine kunnskaper og erfaringer. Som «Månedens Kokk» denne gang ønsker vi å løfte fram Per Kristian Kivle. Han jobber som kokk på Forandringshuset Holmlia.
Vi i Mills Proff Partner ønsker å bidra til å løfte serveringsbransjens kompetanse ved å by på inspirasjon og smarte knep til dem med mat som yrke. Og vi tror at vi blir best sammen! Derfor presenterer vi hver måned en engasjert og dyktig matfaglig person som gjerne deler av sine kunnskaper og erfaringer. Som «Månedens Kokk» denne gang ønsker vi å løfte fram vår egen Simen Larsen som er distriktssjef for Oslo, Hedmark, Oppland og Nord-Norge i Mills Proff Partner.
Vi i Mills Proff Partner ønsker å bidra til å løfte serveringsbransjens kompetanse ved å by på inspirasjon og smarte knep til dem med mat som yrke. Og vi tror at vi blir best sammen! Derfor presenterer vi hver måned en engasjert og dyktig matfaglig person som gjerne deler av sine kunnskaper og erfaringer. Som «Månedens Kokk» denne gang ønsker vi å løfte fram Stine Kallestad Solstad. Hun ble kjøkkensjef ved Haraldsplass Diakonale Sykehus i Bergen allerede som 24-åring.
Vi i Mills Proff Partner ønsker å bidra til å løfte serveringsbransjens kompetanse ved å by på inspirasjon og smarte knep til dem med mat som yrke. Og vi tror at vi blir best sammen! Derfor presenterer vi hver måned en engasjert og dyktig matfaglig person som gjerne deler av sine kunnskaper og erfaringer. Som «Månedens Kokk» denne gang ønsker vi å løfte frem Christoffer Greiner Fallet. Han elsker å stå på kjøkkenet. Han jobber som kokk på den eksklusive thairestauranten Plah i Oslo, og ble nylig tatt ut til kokkelandslaget junior. I høst skal han delta i kokke-VM i Luxemburg.
Vi i Mills Proff Partner ønsker å bidra til å løfte serveringsbransjens kompetanse ved å by på inspirasjon og smarte knep til dem med mat som yrke. Og vi tror at vi blir best sammen! Derfor presenterer vi hver måned en engasjert og dyktig matfaglig person som gjerne deler av sine kunnskaper og erfaringer. Som «Månedens Kokk» denne gang ønsker vi å løfte frem Darius Griscenka. Som kjøkkensjef for kantina ved forskningsinstituttet SINTEF i Oslo, er han opptatt av å servere sunn mat som gjør kroppen proppfull av energi.
Vi i Mills Proff Partner ønsker å bidra til å løfte serveringsbransjens kompetanse ved å by på inspirasjon og smarte knep til dem med mat som yrke. Og vi tror at vi blir best sammen! Derfor presenterer vi hver måned en engasjert og dyktig matfaglig person som gjerne deler av sine kunnskaper og erfaringer. Som «Månedens Kokk» denne gang ønsker vi å løfte frem Nikolaos Rikos. Som kokk på Hansen Protection i Moss, er han opptatt av hvordan vi bygger relasjoner mellom kjøkkenet og gjestene.
Vi i Mills Proff Partner ønsker å bidra til å løfte serveringsbransjens kompetanse ved å by på inspirasjon og smarte knep til dem med mat som yrke. Og vi tror at vi blir best sammen! Derfor presenterer vi hver måned en engasjert og dyktig matfaglig person som gjerne deler av sine kunnskaper og erfaringer. Som «Månedens Kokk» denne gang ønsker vi å løfte frem Maria Kristiansen. Hun er på veien for Mills hele året og bruker sin bakgrunn som kokk til å inspirere og bli inspirert av kundene sine.
Vi i Mills Proff Partner ønsker å bidra til å løfte serveringsbransjens kompetanse ved å by på inspirasjon og smarte knep til de med mat som yrke. Og vi tror at vi blir best sammen! Derfor presenterer vi hver måned en engasjert og dyktig matfaglig person som gjerne deler av sine kunnskaper og erfaringer. Som «Månedens Kokk» denne gang ønsker vi å løfte fram Geir Rune Larsen, avdelingsleder for restaurant- og matfag ved Strinda videregående skole i Trondheim. I samarbeid med den lokale restaurantbransjen har han skapt strålende resultater med sin innsats for å bedre rekrutteringen til faget.
Vi i Mills Proff Partner ønsker å bidra til å løfte serveringsbransjens kompetanse ved å by på inspirasjon og smarte knep til de med mat som yrke. Og vi tror at vi blir best sammen! Derfor presenterer vi hver måned en engasjert og dyktig matfaglig person som gjerne deler av sine kunnskaper og erfaringer. Som «Månedens Kokk» denne gang ønsker vi å løfte frem Elin Richardsen, daglig leder ved Saltstraumen Hotell i Nordland. Sammen med sine ansatte har hun brukt Koronaperioden til å restrukturere hotellet og legge om til bærekraftig drift.