Det er mye vi må forholde oss til nå når kantinen er åpnet igjen. Hvis du ikke har mulighet til å servere varmmat fra buffet, kan porsjonsservering være en god løsning. I tillegg kan du bidra til å skape god stemning for gjestene dine.

 

 

Siden servering på åpen buffet ikke er ønskelig, og ferdig porsjonert mat er en av løsningene som ivaretar smittevernet, kan det fort ende med mye emballasje og lite matglede. Har du kanskje noe færre besøkende i kantinen, kan du jo heller bruke muligheten til å servere fersk mat personlig. Det å servere gjestene maten selv, er ikke bare positivt fordi det reduserer risikoen for smitte. Du får også en gylden anledning til å yte personlig service og gi gjestene dine en hyggelig opplevelse som oser av nylaget og ferskt. I tillegg er det en fin hjelp til god kontroll med porsjonsstørrelsene og redusert matsvinn.

Det og utveksle et smil og et par hyggelige ord, kan være berikende for både deg og gjestene dine. En hyggelig kantine og smittevern skal ikke gå på bekostning av hverandre - nedenfor kan du laste ned inspirerende bordkort du kan pynte opp med. La lunsjen i kantinen bli dagens høydepunkt igjen!

Vil du lese mer om smittevern i kantinen? Da bør du ta en kikk på denne saken: Endelig tilbake på jobb! Ta både matglede og smittevernhensyn på alvor.

 

Pynt opp med inspirerende (gratis) bordkort