nyheter 2023 illustrasjon

Midten av februar er fast tid for lanseringer. Da får du som storkjøkken-kunde endelig anledning til å bli kjent med nyheter vi har brukt mye tid på før lansering til å finpusse til ditt bruk på kjøkkenet. Denne gangen har vi tre nyheter som vi virkelig har sett frem til å vise alle med mat som yrke. 

Først, EN DANSK FAVORITT

Mills Dansk Remulade, en god nyhet til alle som serverer fish’n’chips og digge smørbrød (eller alt annet godt som passer til remulade)

Kokker elsker Dansk Remulade og det skjønner vi godt. Nå lanserer vi vår egen variant under Mills-merket. Da kombinerer vi det beste Danmark og Norge, nemlig sennepspickles fra den danske markedslederen på nettopp dansk remulade og vår egen Mills ekte majones. Kombinasjonen blir en fyldig og fin remulade med litt tekstur og masse smak. Akkurat som en ekte dansk remulade skal være. Mills Dansk remulade kommer i vår praktiske 900g sprøytepose med tyll. 

Mills Dansk Remulade hører selvsagt hjemme på frodige og rause danske "smørrebrød", et fristende roastbiffsmørbrød og en klassiker med sprøstekt panert rødspettefilet er begge gode eksempler på det.

Se mer om Mills Dansk remulade i denne brosjyren og på nettsiden vår her

 illustrasjonsfoto nyheter vindu 1 - 23 dansk remulade


Mills MAjo - En frisk nyhet 

Mills MAJO har et kontinentalt tilsnitt og er en frisk, syrlig og smakfull majones.  
Den passer ekstra godt som dipp til potetbåter og andre grønnsaker, som topping på «loaded fries», som dressing i wraps, som godt følge til fisk og skalldyr, samt på sandwicher og i burgeren. 
Mills Majo er hvit av farge og egner seg godt som utgangspunkt for egenkomponerte kalde sauser og dressinger. 
Mills Majo er laget med rapsolje og egg fra frittgående Norske høner. Leveres i praktisk 2,5 kg boks eller 330g  glass.

Mer om Mills Majo i denne brosjyren og på nettsiden vår

Mills Majo

EN GOD NYHET TIL SMØRGLADE KOKKER

Nå lanserer vi en god nyhet til smørglade kokker 

 Vi vet at mange kokker elsker smaken av smør og de gode bruksegenskapene smør har i matlagingen. Samtidig vet vi også at smør har et høyere klimaavtrykk enn mange andre produkter til samme bruk. 

Nå lanserer vi Mills №1 som består av en fin blanding av klaret smør, rapsolje og kjernemelk. Den kan piskes, smeltes og klares som meierismør.  Den gode sammensetningen av råvarer gjør at Mills №1 har 40 % lavere klimaavtrykk enn meierismør*. Dette er beregnet fra en livsløpsanalyse gjennomført av NORSUS (Norsk institutt for bærekraftsforskning) på vegne av Mills i 2022. 

Ernæringsmyndighetene anbefaler å redusere inntaket av mettet fett i kosten til fordel for umettet fett. Innholdet av rapsolje gjør at Mills №1 inneholder 36 % umettet fett. Det medfører også at Mills №1 blir ørlite mykere og ikke behøver å tempereres før bruk. 

Mills №1 Normalsaltet smaker og fungerer som meierismør, samtidig som den har et lavere klimaavtrykk og mettet fett. 

Du kan lese mer om Mills №1 Normalsaltet i denne brosjyren og på nettsiden vår.

Mills No 1

New call-to-action