Hanne Tømte Millsproffpartner

Vil du servere dine gjester det beste, hente inspirasjon til stadig fornyelse av menyen og by på variert og spennende mat? På bloggen Kokkeknep vi vil i Mills Proff Partner gjerne dele matglede og kunnskap med deg som har mat som yrke. Her vil du finne alt, fra smarte grep for drift, til sunn, velsmakende og bærekraftig mat som vil begeistre gjestene dine.

Har du tenkt over at en gjest som spiser ett måltid ute hver dag i for eksempel en kantine, får dekket 30% av matinntaket sitt laget av andre? De som lager denne maten har dermed en stor og viktig mulighet for å påvirke folkehelsen positivt ved å servere gjestene god, sunn og riktig mat.

Tradisjonsrik kost

Gjennom generasjoner har Mills vært leverandør av kjente merkevarer som Mills, Delikat, Melange, Soft Flora, Vita hjertego´ og Olivero. Porteføljen er stadig blitt utvidet til nå å omfatte produkter som majones, plantefett, oljer, påleggssalater, måltidsalater, posteier og remulade. På slutten av 1800-tallet ble den familieeide bedriften Agra etablert midt på Grünerløkka i Oslo, rett ved Sofienbergparken. Her har i dag Mills sitt hovedkvarter «Mat og Merkevarehuset på Grünerløkka», mens det meste av produksjonen foregår i Fredrikstad og Drammen. For mange kunder er vi en seriøs og trygg partner i serveringsmarkedet i Norge. Vi jobber bevisst hele tiden for å være en god støttespiller for våre profesjonelle kunder.

Deler av vår kokkekunnskap

Vi har alltid hatt kokkene som våre beste rådgivere og samarbeidspartnere for å lage de mest tilpassede produktene, og slik er det også i dag. Du finner mange mennesker med ulike matfaglige kompetanser hos oss. Du som kunde møter våre salgsrepresentanter med stor entusiasme for mat og gode kunnskaper om dette. Dette mener vi er viktig fordi du skal kunne snakke om ditt fag med Mills og ikke bare om tall, kjøp og salg.

Nå vil disse kokkene, våre ernæringseksperter og vår ekspertise på økonomi dele sine bransjeknep med deg på vår nyetablerte blogg «Kokkeknep». Det finnes rundt 18.000 spisesteder her i landet og vi ønsker å bidra til og inspirere og informere alle som jobber i serveringsbransjen.

Oppskrifter, artikler og video

På Kokkeknep vil du hver eneste uke finne nye artikler og vi deler gladelig av vårt rikholdige utvalg av oppskrifter. Mens oppskriftene gir deg inspirasjon til å bruke våre produkter på helt nye måter, skal artiklene vi skriver gi deg økt kompetanse om effektiv og god økonomisk drift, næringsinnhold i maten og kreative kokkeknep. Du vil også finne aktuelle intervjuer med folk i bransjen og matglade mennesker. Vi presenterer Månedens Kokk og deler kunnskap på videobloggen. Er det temaer du ønsker vi skal se nærmere på og skrive om, er vi glade for å få innspill fra deg! Send oss gjerne en epost til: millsproffpartner@mills.no

Vi håper du vil la deg inspirere til å følge bloggen vår fremover – velkommen!

Meld deg på bloggen