Mat er sanseinntrykk og lite pirrer vel nesevingene som nystekt bakst ? Jeg kan med sikkerhet påstå at alle gjestene dine kommer til å bli fristet av lukten av nybakt brød eller andre saftige bakevarer i kantina.

Scones-e1557734518775-1600x648Om det er nystekte kanelboller, luftige brød eller søte cookies du velger å sette på menyen, er egentlig irrelevant. Bare tanken skaper entusiasme og vann i munnen. Knapt noen annen duft fra kjøkkenet skaper så god stemning og forventning om at noe snadder er i vente.

Du har også mest sannsynligvis alt du trenger av ingredienser i hus fra før, så du slipper å bruke tid på å handle inn. Du velger selv om du vil bake fra grunnen av eller tar en snarvei med bake off.

Med bare litt planlegging er det enkelt å lykkes!

Det er flere grunner til å sette ferskt bakverk på menyen

Gode ferske brød og rundstykker er en enkel og kostnadseffektiv måte å heve det totale kvalitetsinntrykket på servering din. Vår baker anbefaler for eksempel denne oppskriften på grove rundstykker.

Når du først er i gang, kan du jo bake en ekstra ladning, slik at du kan tilby gjestene dine og kjøpe med seg ferske bakevarer hjem? For å være ekstra effektiv og begrense svinnet til et minimum, kan det være lurt å ta opp forhåndsbestillinger, om du har muligheten til det. 

Det finnes mange anledninger,  hvor det kan passe godt å tilby ferske boller, kringler osv. til virksomhetene som bruker kantina fast. Kanskje nybakte scones og nytrukket te kan være et tilbud som passer til en morgen- eller ettermidddags-servering eller som møtemat? Her har du en oppskrift på enkle, men veldig gode scones.

Jeg ønsker flere tips og triks fra Kokkeknep.no

Det er Slett ikke så tidkrevende

Tror du det tar for lang tid å bake selv? Med litt god planlegging gjør det egentlig ikke det. Det meste av den totale baketiden går med til at deigen skal hvile, heving og steking, med andre ord ting som "gjør seg selv".  Mens det skjer kan du fortsette med dine vanlige oppgaver. Her får du oppskriften på rundstykker og brød av surdeig.  Du kan også lage din egen surdeigsstarter for å få en ekstra god surdeigsbakst.

Ta gjerne en titt på videoen under der vi deler noen ekstra gode baketips.👇📽️

  • Her får du  gode tips til hvordan du enkelt kan planlegge for å kunne tilby ferske, fine bakervarer og brød til gjestene dine.
  • Varier med ulike kornsorter og legg deg i trening for å få en sprø skorpe rundt et mykt og deilig brød.
                  Lykke til med å spre god bakelukt!

Duften av nybakte kanelboller , gode brød eller cookies. Bare tanken på det skaper entusiasme og apetitt. Knapp noen annen duft fra kjøkkenet ditt skaper så god stemning og forventning om at noe skikkelig godt snadder er på gang. Du har sannsynligvis alt du trenger for å skape godt bakverk på ditt sted også. Enten du velger å bake fra grunnen av eller benytte deg av bake off, med litt planlegging er det enkelt å lykkes.
Det er flere grunner til å vurdere å sette ferskt bakverk på menyen.
Godt ferskt brød og rundstykker er en enkel og kostnadseffektiv måte å heve det totale kvalitetsinntrykket på din servering. Vår baker har denne oppskriften du bør prøve.
Når du først baker kan du bake så mye at du kan selge til gjestene dine, slik at de kan få med seg ferskt bakverk hjem. Har du muligheten kan du ta opp forhåndsbestillinger for å være effektiv.
Det finnes mange anledninger i en bedrift hvor det kan passe godt å tilby ferske boller, kringler osv. Kanskje nybakte scones og te kan være et tilbud som passer til en morgen- eller ettermidddag-servering på et møte? Her er oppskriften på enkle og veldig gode scones

Slett ikke så tidkrevende
Tror du det tar for lang tid å bake på egenhånd. Med litt god planlegging gjør det egentlig ikke det. Det meste av den totale baketiden går med til at deigen skal hvile, heving og steking. Mens det skjer kan du fortsette med dine vanlige oppgaver.
Ta gjerne en titt på videoen, her får du noen ekstra gode baketips.
 
Jeg ønsker flere tips og triks fra Kokkeknep.no