Mills proffpartner julekort 2020

Snart er 2020 historie. Et år som mildt sagt har vært et annerledes år med store utfordringer og endringer for alle våre gode kunder, venner og kollegaer med mat som yrke.  Et tøft år for hele serveringsbransjen med sorger og bekymringer om økonomi, arbeidsplasser og stor usikkerhet for hva fremtiden vil bringe for bransjen. Midt oppe i dette har vi også sett flere kreative, nye løsninger som kanskje har kommet for å bli og dette gir oss fornyet tro på at "alt blir bra til slutt".

Vi har i løpet av året forsøkt å fylle Kokkeknep med et variert innhold som vi  håper har vært til inspirasjon for deg. Naturlig nok har flere artikler tatt for seg temaer knyttet til utfordringer i kjølvannet av pandemien og smittevernstiltak, men også generelt bransjestoff og forskjellige artikler om matinspirasjon. Har du noen matfaglige temaer du brenner for eller noe du er interessert i å vite mer om? Det er garantert flere i bransjen som som vil ha glede av det samme, så send oss gjerne en melding på Facebook eller en mail med forslag til artikler på Kokkeknep Det setter vi stor pris på!

Våre "månedens kokker" fortjener en stor takk for at de så velvillig har stilt opp og delt sine bransjehistorier med oss. Alltid herlig å høre fra livet på kjøkkenet fra de som er der ute hver dag. Kanskje har du et forslag til en verdig kandidat som fortjener tittelen "månedens kokk"?  Vi tar mer enn gjerne i mot forslag på email.

Vi håper at vi gjennom året har bidratt med relevant innhold som har engasjert og inspirert, og også har gitt deg litt påfyll til nytenkning i en krevende hverdag.  Akkurat det ser vi virkelig frem til å fortsette med også i 2021. I tillegg til Kokkeknepbloggen, finner du også en lang rekke oppskrifter beregnet for storkjøkken, på nettsiden vår.

Vi er optimistiske for at neste år igjen etterhvert skal bli fylt med nye muligheter og stor matglede. Vi ønsker oss at alle serveringssteder skal fylles med glade gjester som kanskje mer enn noen gang, vil sette pris på å få servert gode matopplevelser fra alle som jobber i bransjen.

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul!

 

Hilsen fra alle oss i Mills Proff Partner