Baguetter, toast, blings, sandwicher eller wraps er noe av det enkleste du kan sette på menyen, tilberede og servere. Variasjonsmulighetene med påsmurt er nærmest uendelige. Det skal faktisk ikke så mye til for ha potensielt 150 000 kombinasjoner på menyen! I tillegg er det noe av det mest lønnsomme du kan tilby gjestene dine.
Hvordan kan du bidra til at gjestene dine opprettholder optimal hjernekapasitet gjennom hele arbeidsdagen?
Vanlige plager som konsentrasjonsvansker, svimmelhet eller svak hodepine kan skyldes svingninger i blodsukkeret. Ved å sette sammen måltider som bidrar til jevnt blodsukkernivå, kan du faktisk være med på å gjøre hverdagen til gjestene dine enda litt bedre. Kanskje noen av rettene jeg har samlet i denne artikkelen kan inspirere deg til å utvikle menyen, eller kanskje du ser muligheten for en take-away løsning?
Er du god på å utnytte mersalgsmulighetene i kantinedriften? Her er 5 smarte grep du kan ta for å øke omsetningen noen hakk, uten at det krever mye innsats!