Porsjonspakket mat er enkelt å forsyne seg av, og er en smart måte for å få køen til å gå fortere. Følger du opp med kuvertpakninger, ivaretar du smittevern på en effektiv måte. Alternativt kan du porsjonere innhold i skåler og begre. Til slutt bør du informere om menyen på skjerm eller utprint, slik at gjestene vet hva de har å forholde seg til.
Et annet tips kan være personlig servering. Dette er et smittevernstiltak som ikke skaper irritasjon og ekstra plunder, men som faktisk er hyggelig for gjestene dine. Det å skape en ekstra opplevelse i kantinen kan gjøres med forholdsvis enkle grep. Det å servere maten selv, kan nettopp være et tiltak som gjør matopplevelsen bedre for dine gjester. Her kan du lese mer om matglede og smittevern i kantinen.
Dere har sikkert utarbeidet gode rutiner for hygiene og renhold. Sørg for at disse opprettholdes, også når det blir mer å gjøre med flere gjester i kantinen.
Ønsker du å pynte opp bordene dine med morsomme bordskilt, kan du laste ned noen eksempler her.