Kokkeknep

Vi byr på noen enkle og raske retter du lett kan servere til mange

Skrevet av Hanne Tømte | 23. januar 2025

Det å servere mye og god mat til mange når du har lite tid og begrenset budsjett, kan være en utfordring for de fleste. I denne artikkelen byr vi på fire retter som er «testet» i praksis opptil flere ganger og som har bevist at dette kan være et godt valg å sette på menyen.

Noen ideer finner vi ved å teste i vårt eget kjøkken, men det vi liker aller best er å prøve ut retter i praksis sammen med kundene våre. Da finner vi gjerne kombinasjoner av råvarer som gir nye retter som er enkle å lage. Ofte i store volum med en god sammensetning av råvarer og et kostnad man kan leve med. Og her får vi testet responsen fra gjestene direkte. Fint å se når gjestene  forsyner seg bra og synes det smaker godt. Her byr vi på fire retter som er «testet» i praksis opptil flere ganger og bevist at de er gode valg å sette på menyen.