Det å servere mye og god mat til mange når du har lite tid og begrenset budsjett, kan være en utfordring for de fleste. I denne artikkelen byr vi på fire retter som er «testet» i praksis opptil flere ganger og som har bevist at dette kan være et godt valg å sette på menyen.
Noen ideer finner vi ved å teste i vårt eget kjøkken, men det vi liker aller best er å prøve ut retter i praksis sammen med kundene våre. Da finner vi gjerne kombinasjoner av råvarer som gir nye retter som er enkle å lage. Ofte i store volum med en god sammensetning av råvarer og et kostnad man kan leve med. Og her får vi testet responsen fra gjestene direkte. Fint å se når gjestene forsyner seg bra og synes det smaker godt. Her byr vi på fire retter som er «testet» i praksis opptil flere ganger og bevist at de er gode valg å sette på menyen.
BULGURSALAT MED LITT EKSTRA
Dette er en enkel tilbehørsalat som har mye smak og som passer til det meste. Ta bare én pose Plantego' Bulgursalat og tilsett den mengden du ønsker av finhakket mynte, persille, vårløk og hakkede friske tomater.
Tips: Her kan du bruke det du har av urter. Kanskje har du noen som "henger" litt og gjerne skulle vært brukt opp. Hakk dem opp og reduser matsvinnet.
I denne salaten har vi brukt Plantego' Bulgursalat som har en marinade med ingefær og sitron.
POTET, BØNNE OG OLIVENKOMBO
Én pose Plantego' Bønne & Olivensalat kombinert med 1 kilo kokte perlepoteter. Så enkelt kan du lage en god, mettende og litt annerledes potetsalat.
I denne oppskriften har vi brukt Plantego' Bønne & Olivensalat som tilfører potetene litt smak av Middelhavet gjennom saftige grønne oliven, urter og hvitløk i marinaden.
BYGGRYNSALAT I CÆSARSTIL
Her har vi blandet romanosalat med Plantego´ Byggrynsalat. La gjerne byggrynsalaten renne av seg litt før du blander inn Rydbergs gode Cæsardressing og avslutter med krutonger, små stekte baconbiter og parmesan. En rett som også fint kan serveres som en tallerkenrett.
Tips: Om du vil at den skal være en egen rett kan du blande inn kyllingsalatkjøtt i tillegg og du får en fin variant ala Cæsarsalat.
I denne oppskriften har vi brukt Plantego Byggrynsalat og Rydbergs Cæsardressing.
Byggrynsalaten inneholder bla kapers som gir retten litt ekstra smak og karakter.
GRATINERT BLOMKÅL MED KARRIMAJONES
To store poser med frosne blomkålbuketter dampes i ovn ca. 3 - 5 minutter. La de avkjøles litt før en pose (900 gram) med Mills Karrimajones blandes inn. Dryss revet ost over blandingen og gratiner i ovn på 180 grader i 10 minutter til osten er gylden. Topp med litt grønt og litt bacon om du ønsker.
Mills Karrimajones har en real karrismak som passer spesielt godt til blomkål. Uansett hvor du bruker den, er vi ganske sikre på at resultatet ikke vil skuffe deg.