For mange er lunsj et av dagens høydepunkter. God mat er viktig for både prestasjon og trivsel, så derfor er det hyggelig å kunne gi gjestene dine en god lunsjopplevelse samtidig som du overholder smittevernsreglene. Det å pakke mat i papir eller beholdere med lokk er en måte å gjøre dette på. Det kan virke arbeidskrevende, men forhåndspakking av mat trenger hverken å være tidkrevende eller begrense utvalget i kantinen.
Med ferdige eller halvferdige løsninger kan du lage sunne og varierte retter til glede for gjestene dine. Pakker du maten i enkle glasskrukker oppnår du også at serveringen blir delikat, uten at det koster deg mye ekstra arbeid. Fyll dem delvis på forhånd med produkter som Plantego´ Måltidssalater eller lignende som holder seg på kjøl. Topp med ferske råvarer rett før servering. Her er variasjonsmulighetene mange for å skape gode, sunne og fristende smaksopplevelser.
I denne tiden hvor mange fortsatt jobber delvis hjemmefra, vil antallet lunsjgjester variere i større grad enn før. Hvis du vet hvor mange som kommer til lunsj, slipper du å overprodusere mat. Dette betyr både mer forutsigbar jobb for deg og mindre matsvinn.
Det finnes gode løsninger som gjør at gjester som planlegger å spise i kantinen, kan melde fra i god tid. Har du mulighet til å ta forhåndsbestillinger vil dette gjøre planlegging og gjennomføring av lunsjen enklere og mer driftseffektiv for deg.