Skjermbilde 2020-06-11 kl. 10.48.00Tiltakene for smittevern har ført til at vi må tenke nytt rundt tilberedning og servering av mat i kantinen. Mattilbudet trenger ikke bli mindre variert og godt av den grunn. Forhåndspakking av mat er for mange en naturlig løsning når vi ikke skal servere mat fra åpen buffet.

Effektiv matpakking i kantinen

For mange er lunsj et av dagens høydepunkter. God mat er viktig for både prestasjon og trivsel, så derfor er det hyggelig å kunne gi gjestene dine en god lunsjopplevelse samtidig som du overholder smittevernsreglene. Det å pakke mat i papir eller beholdere med lokk er en måte å gjøre dette på. Det kan virke arbeidskrevende, men forhåndspakking av mat trenger hverken å være tidkrevende eller begrense utvalget i kantinen.

Med ferdige eller halvferdige løsninger kan du lage sunne og varierte retter til glede for gjestene dine. Pakker du maten i enkle glasskrukker oppnår du også at serveringen blir delikat, uten at det koster deg mye ekstra arbeid. Fyll dem delvis på forhånd med produkter som Plantego´ Måltidssalater eller lignende som holder seg på kjøl. Topp med ferske råvarer rett før servering. Her er variasjonsmulighetene mange for å skape gode, sunne og fristende smaksopplevelser.

Ta forhåndsbestillinger i kantinen

I denne tiden hvor mange fortsatt jobber delvis hjemmefra,  vil antallet lunsjgjester variere i større grad enn før. Hvis du vet hvor mange som kommer til lunsj, slipper du å overprodusere mat. Dette betyr både mer forutsigbar jobb for deg og mindre matsvinn.

Det finnes gode løsninger som gjør at gjester som planlegger å spise i kantinen, kan melde fra i god tid. Har du mulighet til å ta forhåndsbestillinger vil dette gjøre planlegging og gjennomføring av lunsjen enklere og mer driftseffektiv for deg.

 

Meld deg på bloggen