Søtpotetmos kyllingfilet og salat

Siden vi lanserte den klassiske Mills Ekte Majones er utvalget av majoneser betraktelig utvidet både når det gjelder kvaliteter, emballasjer og ikke minst, smaker. Alt dette gjør majones enda mer allsidig i bruk på kjøkkenet ditt. Den er ikke "bare" en god saus, den kan med hell inngå i mange retter. Våre kokker bruker gjerne Mills Smaksmajoneser som ingrediens for å tilføre en enkel rett "det lille ekstra". Her er noen av deres favorittknep med Mills Smaksmajoneser;

OVNSBAKTE GRØNNSAKER

Søtpotet ovnsbakt

Grønnsaker tilberedt i ovn er populært å servere. Det er smakfullt og det er enkelt å tilberede. Det er også en glimrende måte å benytte alt du måtte ha tilgjengelig av grønnsaker. Med andre ord, en flott måte å bruke rester og minske matsvinn. Vårt tips er å bake grønnsakene i en av Mills' Smaksmajoneser.

Fremgangsmåten er enkel; del opp de grønnsakene du vil bruke i passende biter, vend inn en av Mills sine smaksmajoneser og stek i ovnen på ca 175 grader (temperatur og tid varierer fra ovn til ovn) til grønnsakene begynner å få en gyllen farge. Steketiden avhenger av hvor harde eller myke grønnsakene er. Ønsker du litt ekstra konsistens kan du ha i litt brødsrasp eller Panko som du vender i sammen med majonesen. Fremgangsmåten er den samme enkle uansett hvilke grønnsaker du velger å bruke. 

Først oppskrift på to enkle retter:

Blomkål bakt med Mills Karrimajones og asparges bakt med Mills Hvitløkmajones

Og her er noen flere ideer til inspirasjon:

Eller, som sagt, bland sammen akkurat det du har tilgjengelig av grønnsaker med den smaksvarianten av majones som passer best til det du skal servere det til.

RETT I SUPPE ELLER MOS

Broccoli og ertesuppeVeldig enkelt. Har du laget en mos eller suppe  kan du avslutte den med å røre inn en klatt av en av Mills' Smaksmajoneser. Det gir både fylde og smak. Prøv gjerne Mills Srirachamajones i en søtpotetmos eller Mills Peppermajones i en vanlig potetmos. På bildet ser du en enkel brokkoli- og ertesuppe piffet opp med Mills Peppermajones.

3. TilSLutt – EN TOAST!

Toasttips bredde 16 9Joda, toast kan være litt kjedelig. Ofte er det en prefabrikert standard "ost og skinke-sak" uten spesielt mye smak. Lager du dem selv og satser på litt friske smakskombinasjoner er det imidlertid et veldig bra innslag på menyen. Mills Smaksmajoneser gir et godt grunnlag for litt ekstra smaksspenst. Et ekstra triks: smør majones på begge stekeflatene på toasten, da blir resultatet perfekt gyldent og sprøtt.

Her er noen toasttips for å sette kokkekreativiteten din igang:

Toast med ost, skinke og litt ekstra

Tuna melt – med Mills Mango Chili majones

Toast med champignon og smeltet ost

Trenger du oversikt over hele sortimentet av Mills Smaksmajoneser? Den finner du her:

Sortiment Mills Smaksmajoneser Call to action