Skjermbilde 2020-08-14 kl. 10.43.13Nå når folk endelig begynner å komme tilbake på jobb igjen, fylles kantinen fort opp ved lunsjtider. Likevel må du organisere køen slik at det ikke blir trengsel, og legge til rette for en meter avstand mellom gjester. Det å overholde smittevernsreglene og samtidig avvikle lunsjen på en rask og effektiv måte, kan være en utfordring. Men med disse enkle tiltakene vil du garantert får fart på kantinekøen.

ENKLE KNEP SOM EFFEKTIVISERER LUNSJAVVIKLINGEN

Porsjonspakket mat er enkelt å forsyne seg av, og er en smart måte for å få køen til å gå fortere. Følger du opp med kuvertpakninger der det er mulig, ivaretar du smittevern på en effektiv måte. Alternativt kan du porsjonere innhold i skåler og begre. Til slutt bør du informere om menyen på skjerm eller utprint, slik at gjestene vet hva de har å forholde seg til.

Ønsker du å pynte opp bordene dine med hyggelige bordskilt, kan du laste ned våre maler her. 

 

Pynt opp med inspirerende (gratis) bordkort