slik får du fart på kantinekøenNå når folk endelig begynner å komme tilbake på jobb igjen, fylles kantinen fort opp ved lunsjtider. Likevel må du organisere køen slik at det ikke blir trengsel, og legge til rette for en meter avstand mellom gjester. Det å overholde smittevernsreglene og samtidig avvikle lunsjen på en rask og effektiv måte, kan være en utfordring. Men med disse enkle tiltakene vil du garantert får fart på kantinekøen.

ENKLE KNEP SOM EFFEKTIVISERER LUNSJAVVIKLINGEN

Porsjonspakket mat er enkelt å forsyne seg av, og er en smart måte for å få køen til å gå fortere. Følger du opp med kuvertpakninger, ivaretar du smittevern på en effektiv måte. Alternativt kan du porsjonere innhold i skåler og begre. Til slutt bør du informere om menyen på skjerm eller utprint, slik at gjestene vet hva de har å forholde seg til.

 

 

 

Et annet tips kan være personlig servering. Dette er et smittevernstiltak som ikke skaper irritasjon og ekstra plunder, men som faktisk er hyggelig for gjestene dine. Det å skape en ekstra opplevelse i kantinen kan gjøres med forholdsvis enkle grep. Det å servere maten selv, kan nettopp være et tiltak som gjør matopplevelsen bedre for dine gjester. Her kan du lese mer om matglede og smittevern i kantinen. 

Dere har sikkert utarbeidet gode rutiner for hygiene og renhold. Sørg for at disse opprettholdes, også når det blir mer å gjøre med flere gjester i kantinen.

Ønsker du å pynte opp bordene dine med morsomme bordskilt, kan du laste ned noen eksempler her. 

Pynt opp med inspirerende (gratis) bordkort