Sommeren er høysesong for mange serveringssteder. Ferietid lokker både fastboende og turister til kafeer, restauranter og bistroer. Økt trafikk gir et behov for effektiv drift og det må tas høyde for utfordringer som dukker opp. Plantego’ salater kan hjelpe deg å løse disse utfordringene.

bggryn rosenkål og mandari og baconHar du nok personale? Har de nok erfaring? Har du varer på lager hvis du får et uventet høyt besøk? Plantego’ Salater er klare til bruk, noe som betyr at de krever minimal innsats for å gjøres klare til servering. De kan brukes som de er, men kommer ekstra godt til sin rett om de kombineres med flere ingredienser slik at du kan gjøre din egen vri på rettene. Det er spesielt nyttig når arbeidsdagen er hektisk og sommervikarer med lite erfaring skal læres opp.

Salatene har god holdbarhet, noe som gjør dem praktiske å ha i bakhånd. Det gjør det også enklere å begrense matsvinn.

På bildet over er Plantego' Byggrynsalat kombinert med grønn salat, mandarinbåter, bacon og rosenkål. En frisk kombinasjon som passer fint på en sommermeny.

Vær kreativ med Plantego’

Plantego´-salatene kan brukes på mange måter, så her er det bare å slippe sin egen kreativitet løs. Nedenfor finner du noen av våre kokkers favorittoppskrifter.

Plantego’ Bønne- & Olivensalat med urtebakt laks

Bønnesalat m laks2-1Dette er den enkleste måten å gjøre det på. Server bønne- og olivensalaten med saftig urtebakt laks. To komponenter som utfyller hverandre perfekt på både smak og konsistens. Pynt opp med sitron og dill for litt ekstra friskhet og du har en enkel flott rett på sommermenyen. 

Spanderer du en liten dose Mills Dansk Remulade blir det ekstra godt. Du kan selvsagt også bytte ut laksen med f.eks stekt makrell eller torsk om du har tilgang på det.

Se hele oppskriften her »

Vegetarfest basert på Plantego´ Quinoasalat

 

vegetar quinosalatDenne quinoabaserte salaten byr på en frisk og søt smak fra jordbær, kombinert med en mild ingefærsmak fra dressingen i quinoasalaten. Den har også en kremet tekstur fra avokado og en lett bitterhet fra spinatblader som til sammen skaper en velbalansert smaksprofil.

Retten er vegetar og rik på plantebaserte proteiner, fiber, og sunne fettsyrer. Den er ideell for kunder som ønsker et lett, men næringsrikt måltid.

Se hele oppskriften her »

Poke Bowl med laks og quinoasalat

Poke-Bowl-I denne retten er den friske smaken av laks kombinert med et krydret kick fra Mills Srirachamajones. De sprø grønnsakene som agurk og granateple tilfører både sødme og crunch, mens sesamfrøene gir en lett nøtteaktig smak. Plantego' Quinoasalat bidrar med friskhet og fylde. En fin sommerett.

Se hele oppskriften her »

Mills Plantego’ Salater kan hjelpe deg å møte sommerens utfordringer. Utforsk de mange mulighetene de gir og gjør sommeren smakfull for gjestene og effektiv for serveringen din.

Et produkt er lik mange muligheter - nedlastingsknapp