Sandwich med smaksmajonesMan kan lage majonesen selv eller kjøpe den ferdig. Mange velger også å smaksette majonesen selv, men det finnes gode alternativer med ferdige smaksmajoneser. Hva du velger på ditt kjøkken avgjøres ofte av tidsbruk og tilgjengelig personale. Har du utfordringer med tid eller fagkompetanse, kan det være greit å ha stabil kvalitet og spennende smaker fra Mills sitt sortiment av smaksmajoneser i bakhånden.

Majones er en veldig anvendelig smaksetter på en rekke retter på menyen. Burgere, påsmurt, salater, vegetar, sushi, fisk og grill er kategorier som kan få spennende særpreg fra majoneser med ulike smakstilsetninger. Dette særpreget er gjerne et resultat av personlige preferanser og godt håndverk. En godt smaksatt majones kan gi den samme gode profilerende effekten som en perfekt saus.

Utfordringen kommer når tid og tilgang på personale ikke strekker helt til for å lage og smaksette din egen signaturmajones fra bunnen av. Kanskje er det heller ikke det ressursene dine bør prioriteres til. Det finnes gode ferdige produkter som holder stabil kvalitet samtidig som de bidrar til å gi det lille ekstra til smaken på rettene du serverer.

Smaksmajonesene fra Mills er laget for det profesjonelle kjøkkenet og har spennende varianter som preges av tydelige smaker; Aioli, Mango Chili, Curry, Pepper og Sriracha. De er pakket i praktiske 900 grams sprøyteposer som sikrer hygienisk og praktisk bruk, og hjelper deg til å hindrer matsvinn.

Smaksmajoneser kan gi deg rask tilgang til et godt sluttresultat.  Med klassiske og markante smaker er de også veldig godt egnet som dipper. Alle smaksmajonesene er basert på Mills Ekte Majones.

Smaksmajoneser er et smart triks som ingrediens for å gi god smak på en enkel måte. Et par inspirerende eksempler på smaksmajoneser anvendt i retter får du her med pasta med skalldyr og Mills Aioli og krydderbakt blomkål med Mills Karrimajones

Et påsmurtkonsept kan lett varieres med smaksmajoneser, og kan også gi deg mulighet til å la gjestene dine få velge sin favorittsmak. I kompendiet du kan laste ned under, har vi anvendt dem i noen fristende oppskrifter som kanskje kan inspirere deg til å prøve noe nytt på menyen.

New call-to-action

Ønsker du å  smaksette majonesen selv,  er selvsagt klassikeren Mills Ekte Majones et perfekt utgangspunkt. Ønsker du en litt lettere og mer fargenøytral base gir Mills Basemajones et godt resultat. Du finner mange spennende forslag til hvordan smaksmajoneser kan sette nytt preg på hamburgermenyen din i denne samlingen burgeroppskrifter:

New call-to-actionFelles for alle Mills’ Majoneser at de er basert på rapsolje og inneholder eggeplommer fra norske frittgående høner.

Uansett selvlaget eller ferdig laget, smaksmajones er en smart og enkel måte for å gi variasjon til rettene du har på menyen.

Lykke til!