Selvsagt blir det mye fokus på julebordsbuffeter i en hektisk førjulssesong, men det kan også være en fin tid for å by på noen rause smørbrød. I Mills Proff Partner har vi mange dyktige faglærte kokker og bakere. Vi ønsker å dele med deg av vår matfaglige kompetanse og ba dem om oppskrifter og tips som kan gi inspirasjon til retter som både er smakfulle, effektive og enkle. I denne artikkelen er det faktisk to temaer; det ene er fokuset på gode og rause førjulssmørbrød og det andre er smart bruk av rester fra buffeten.
Vil du ha enda flere ideer? Da vil du ha glede av disse to artiklene også: Sett fargerike salater på førjulsmenyen og By på litt utenom det vanlige
STRYHN's POSTEI MED SØTT FØLGE
Vår Stryhn's Postei er en ekte dansk postei med mye smak. Den liker å bli utfordret av kontraster og en enkel fuktkompott bidrar med nettopp det. Velg tørket frukt etter egen smak, legg de i eplegløgg over natten. Vipps så har du et lekkert posteitilbehør som mange vil like.
Her har vi brukt Stryhn's Dansk Grov Leverpostei
JULENISSENS LUNSJ
Kombinasjonen av Stryhn’s postei, stekt champignon og sprøstekt bacon blir tradisjonelt kalt «dyrlegens
nattmat». Serverer du smørbrødet med lun postei og Mills Rødbetsalat ved siden får du lett blide førjulssultne gjester. Eller en blid nisse om han skulle dukke opp.
I denne oppskriften har vi brukt Stryhn's Dansk Grov Leverpostei og Mills Rødbetsalat
Kalkun + Dansk remulade = SANT
Kalkun er hyppig brukt i førjulsserveringen og det blir fort
litt rester. Noe som ikke gjør noen verdens ting siden kalkunrester fint kan serveres som en liten kaldrett eller
smørbrød med Mills Dansk remulade og litt spennende garnityr.
I denne oppskriften har vi brukt Mills Dansk remulade
ET SOLID ROASTBEEFSMØRBRØD
Roastbeef er en sikker vinner på menyen. Sørg for at den får følge av en skikkelig god remulade.
Mills Ekte Dansk Remulade inneholder skikkelig sennepspickles basert på original dansk resept. Sammen med godt grovbrød er det bare en ting å si; "nam"!
Utgangspunktet her er Mills Dansk remulade
RIBBERESTER TIL DINE GJESTER
Det er fort gjort å sitte igjen med rester av både ribbe og rødkål. Men, det gjør ingenting, for sammen med en klatt Mills Dansk Remulade har du enkelt et helt supert førjulssmørbrød.
Hvem vet, kanskje du attpåtil må begynne å planlegge
rester til dine gjester.
I denne oppskriften har vi brukt Mills Dansk Remulade