Det er alltid en anledning til å by på litt ekstra kos. Her er 4 relativt enkle førjulssnacks som de fleste gjestene dine nok vil sette pris på. Disse er supre å tilby til kaffen eller kanskje som "ta med hjem" pakker for travle gjester.
MARSIPANKULER MED SJKOLADETREKKK
Vi starter med den snacksen som er enklest å lage, men har aller mest smak.
Marsipankulene blander du nemlig bare sammen av god marsipan, nougat (vi tillater oss å anbefale Odense på begge to, helt uoppfordret). I oppskriften er det smaksatt med Baileys og hakkede valnøtter, men her er det rom for mange variasjonsmuligheter. Appelsinzest kombinert med hakkede mandler og ørlite appelsinlikør er for eksempel en frisk kombinasjon. Her er fremgangsmåten.
BRENTE MANDLER
Brente mandler er populært og ikke så vanskelig å lage. Riktignok er det noen steg å følge, men de er enkle. Det viktigste er å passe på at de ikke brenner seg. Pluss å lage nok selvfølgelig, For disse går nemlig unna. Her er oppskriften.
KOKOSMAKRONER
Dette er «snacksen» som krever mest jobb og oppmerksomhet. Spesielt temperaturene er det viktig å holde et ekstra godt øye med. Innsatsen betaler seg, for gjøres det riktig får du kokosmakroner som er både myke og seige i tillegg til at de smaker fenomenalt. Sjokoladetrekk eller ikke, det bestemmer du. Lykkelige gjester får du uansett.
Her er oppskriften på kokosmakroner
Ha det gøy med baksten!