Det er alltid en anledning til å by på litt ekstra kos. Her er 4 relativt enkle førjulssnacks som de fleste gjestene dine nok vil sette pris på. Disse er supre å tilby til kaffen eller kanskje som "ta med hjem" pakker for travle gjester. 

Marsipankuler2 1920px

MARSIPANKULER MED SJKOLADETREKKK

Vi starter med den snacksen som er enklest å lage, men har aller mest smak.

Marsipankulene blander du nemlig bare sammen av god marsipan, nougat (vi tillater oss å anbefale Odense på begge to, helt uoppfordret). I oppskriften er det smaksatt med Baileys og hakkede valnøtter, men her er det rom for mange variasjonsmuligheter. Appelsinzest kombinert med hakkede mandler og ørlite appelsinlikør er for eksempel en frisk kombinasjon. Her er fremgangsmåten.

Brente mandler lavoppløst

BRENTE MANDLER
                                                                                            Brente mandler er populært og ikke så vanskelig å lage. Riktignok er det noen steg å følge, men de er enkle. Det viktigste er å passe på at de ikke brenner seg. Pluss å lage nok selvfølgelig, For disse går nemlig unna.              Her er oppskriften.

Vaniljefudgelavoppløst

 

VANILJEFUDGE

Myk og syndig søtt. Vaniljefudge består av få ingredienser og du kan du lage dem god tid i forveien. Her kan du enkelt dele opp i biter i passe størrelse til ditt bruk.

Slik lager du super vaniljefudge.

Kokosmakroner 2 lavoppløst

 

KOKOSMAKRONER

Dette er «snacksen» som krever mest jobb og oppmerksomhet. Spesielt temperaturene er det viktig å holde et ekstra godt øye med. Innsatsen betaler seg, for gjøres det riktig får du kokosmakroner som er både myke og seige i tillegg til at de smaker fenomenalt. Sjokoladetrekk eller ikke, det bestemmer du. Lykkelige gjester får du uansett.

Her er oppskriften på kokosmakroner                            

Ha det gøy med baksten!