Toasttips bredde 16 9

Jeg har sagt det før og jeg gjentar det gjerne, brødmat er noe av det enkleste og mest lønnsomme du kan sette på menyen. Påsmurt har lange tradisjoner i Norge, vi er tross alt et brødspisende folk. Både til hverdags og fest, ja nær sagt ved en hver anledning har brødmat blitt servert til gjester i Norge.

Sett din signatur på påsmurtmenyen

Akkurat nå er det toast og litt spesielle eksotiske baguetter, som f.eks «Bahn Mi» som er det «hotteste», men kanskje det er en god idé for deg  å sette et godt, realt smørbrød på menyen? Enkle eller bugnende, store eller små, varme eller kalde. Påsmurt kan varieres nesten i de uendelige. Bruk erfaringen din til å sette din signatur på menyen. 

Et par ting det kan være greit å huske på

Uansett hvilken type påsmurt du skal servere, det må ikke bli  tørt å spise. Et tips er å bruke en av Smaksmajonesene fra Mills eller Rydbergs. Dette gir både god saftighet og en skikkelig frisk spiss på smaken. Et tynt lag med Soft Flora eller Olivero plantemargarin i bunn hindrer at smørbrødet blir "soggy" under oppbevaring.

Digg Påsmurt - 27 tips

For å dele litt inspirasjon har jeg samlet 27 tips i et kompendie. Her finner du tips til tradisjonelle og nye smørbrød, sandwicher, wraps, baguetter og toast. Egentlig fant jeg ikke noe godt norsk ord som dekket alt. Men, de har alle noe til felles, alt er nemlig; RASKT - VARIERT og,  ikke minst,   DIGG!
Så da ble
 tittelen;  DIGG PÅSMURT...

Kanskje finner du på en ny bestselger til menyen din? Ta en titt i kompendiet og bli inspirert. God fornøyelse og lykke til!

 

New call-to-action